Julbord på Ålandsbåten

Julen är ju för många den goda matens högtid så är det även ombord på båtarna till Åland. Från mitten av november och framtill jul serveras Julbord på Ålandsbåten med stora och välfyllda julbuffér med massor av god mat och tillhörande drycker.

Julbord på Ålandsbåten från Grisslehamn

Eckerölinjens stora julbord serveras mellan den 18 november och 23 december. Båtresan från Grisslehamn till Åland tar endast två timmar per väg.

På julbordet hittar du det mesta och det bästa från både Åland och Roslagen. Några av de åländska delikatesser som du finner på julbordet är julkorv, köttbullar och rullsylta från Dahlmans, strömming från Bergmans fisk och svartbröd från Ålandsbagarn.

Från Roslagen finns bland annat prinskorv från Roslagskött, laxmousse från Fogdölax, Bröderna Linussons kalvsylta, skinka från Uppland, gravad och varmrökt lax från Roslagsfisk.

Julbord på Rosella

Ombord på Viking Lines Rosella kan du avnjuta Svenska Kocklandslagets julbord i restaurangen The Buffet. Här hittar du alla klassiska julrätter från både det svenska och åländska julbordet.
Passa på att ta en dagstur till Åland, ät god mat och fyll på förråden hemma med fynd från fartygets välfyllda taxfree-butiker.

På Rosella har varje dag sitt eget tema, här hittar du allt ifrån Superbingo på tisdagar till Lördagspartaj med liveband. I populära Café Rosella tar Ulf Elfving och Robert Wells pulsen på de mest folkkära artisterna.

Cinderella Julbord

Ta en kryssning med Cinderellla och njut av Kocklandslagets klassiska julbord som serveras under november och december.

Julbordet är fyllt med vällagade svenska klassiker och dessutom med ett stort urval av vegetariska och veganska rätter. Nygriljerad skinka, sillar av alla de slag, måvarmt och naturligtvis ris à la Malta.

Prisvärd julshopping i taxfreen, dans, kända artister under helgerna samt julshow alla andra dagar.

På ålandskryssning.nu hittar du all information om kryssningar till Åland som du behöver! Läs allt om julbord på Ålandsbåten.

ANNONSER ▼
© 2017-2024 MARTIN IVARSON
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

Reservation för eventuella felskrivningar,
ändrade uppgifter och prisändringar.​