Kryssning till Åland med Silja Line

Dagskryssning till Åland med Tallink Silja är ett perfekt sätt att ta en paus från vardagen och njuta av shopping, mat och underhållning.
Dagskryssning Åland med Silja Line
Foto: Tallink Silja

Dagskryssning Åland med Silja Line

Res på en skön dagskryssning från Stockholm till Åland med Silja Line. Njut av god mat, underhållning och fina shoppingfynd.

Baltic Princess avgår från Stockholm kl 07:10. Du är framme i Mariehamn kl 13:35 där du byter till Galaxy som tar dig tillbaka till Stockholm. Du är åter i Stockholm kl 18:15.

Kidz Club är barnens favorit. Under sommarmånaderna förvandlas konferensrummen till ett enda stort nöjespalats. Mumin och Lilla My finns ombord på Tallink Silja under skolloven.

Den vackert inredda bastuavdelningen på däck 2 har två privatbastur för 6 personer, allmänna bastun samt bassänger både för barn och vuxna. Skilda dam- och herrbastur.

Kryssning Åland Silja Line

Tallink Siljas buffé bjuder på en trendigare och modernare tolkning av gamla favoriter och nya inslag, där sushibordet gör entré med klassiska makirullar. Internationella smaksensationer och ett hälsosammare tänk. De minsta resenärerna hittar sina favoriter i en separat barnbuffé.

Taxfree på Silja Line

Butikerna ombord erbjuder shopping till låga sjöpriser.

Välj och vraka från ett enormt utbud av välkända märkesvaror inom bland annat drycker, mode och sötsaker.

ANNONSER ▼

Läs mer om Silja Line på https://farjelinjer.se/

Tallink Silja Line Hemsida https://se.tallink.com/

Visit Åland: Besök Åland
https://visitaland.com/

Viking Glory

Viking Glory är Viking Lines flaggskepp som seglar mellan Stockholm, Mariehamn och Åbo. Förutom att erbjuda sina gäster en kryssningsupplevelse

Läs mer »

© 2017-2023 Martin Ivarson