Dygnskryssningar till Åland

Dygnskryssningar till Åland ger dig möjligheten att lämna vardagen och kryssa till Åland. Ombord på en Dygnskryssning till Åland hittar du god mat nöje och shopping. Du kommer hem ungefär ett dygn senare och har många upplevelser med dig.

Dygnskryssning till Åland
Foto: Timo Nieminen/Viking Line

24-timmars kryssningar till Åland

När du åker på dygnskryssning till Åland avgår fartyget från Stockholm under kvällen. Ungefär ett dygn senare är du tillbaka efter en skön kryssning.

Som kryssningsmål är Åland ett mycket populärt val, turen lockar människor i alla åldrar som åtnjuter både dans, fest, god mat och avkoppling på relaxavdelningen ombord.

Resmålet ligger inte speciellt långt från Stockholm vilket betyder att det är fullt möjligt att anpassa längden på kryssningen till Åland efter egna preferenser. Den längsta och mest omfattande kryssningen till Åland tar 24 timmar på vilken man hinner med att prova på det mesta som erbjuds.

Bland de företag som trafikerar rutten finns Silja Line, Viking Line, Eckerö Linjen och Birka Cruises. För att hitta den resa som passar dig bäst rekommenderar vi att besöka respektive researrangörs webbplats för att ta reda på vilken resa som passar just dig bäst. Innan avfärd mot Åland är det en god idé att ha ordnat boendet redan på förhand. Åland huserar ett relativt stot antal olika boende, bland annat hotell, campingplatser, stugbyar, gästhem där man kan övernatta.

Dygnskryssning till Åland med olika aktiviteter

Den vanligaste typen av resor är de rena nöjesresorna, att i god ro under ett dygns tid åka i sällskap med vänner och bekanta för att njuta av god mat och dryck eller avslappning i spa-miljlö är mycket populärt.

Många av de kryssningsfartyg som tar dig till Åland har flera restauranger, varpå det aldrig är något problem att hitta något att äta. Relaxavdelningar av hög kvalité med exempelvis bastu och pool är i stort sett standard på de flesta ålands-kryssningar. Även möjligheten att boka in massage och spabehandling är mycket vanligt förekommande.

Massor av nöje ombord

Närmare kvällen öppnar nattklubbarna och erbjuder många olika typer av dans. Det finns något för alla, oavsett om man är sugen på att festa eller bara gå ut och dansa. Ibland erbjuds live-underhållning med kända artister och underhållare på scenerna under kryssningarnas gång. Ej heller att förglömma är Tax-free butikerna som erbjuder varor skattefritt, vilket gör att du kan spara en slant på de produkter du inhandlar!

ANNONSER ▼

Kryssning till Åland med Rosella

Kryssa med Rosella under fem timmar till Mariehamn och tillbaka. Njut av god mat, trevlig underhållning och fina fynd i taxfree-butiken. Har du tur är vädret fint och du kan

Viking Glory

Viking Glory är Viking Lines flaggskepp som seglar mellan Stockholm, Mariehamn och Åbo. Förutom att erbjuda sina gäster en kryssningsupplevelse

© 2017-2023 Martin Ivarson