Birka Gotland - Kryssning till Åland

Birka Gotland till Åland

I mars 2024 inleds en ny era för nöjeskryssningar i Östersjön när Birka Gotland, resultatet av ett samarbete mellan Viking Line och Gotlandsbolaget, avgår på sin premiärkryssning från Stockholm till Mariehamn. Ombord på denna storsatsning väntar en fantastisk upplevelse med god mat, shopping, spa, underhållning och dans.

birka-gotland-200
Kryssning med Birka Gotland

Kryssningstid: 22 timmar

Weekendkryssning Åland

En weekendkryssning till Åland är ett snabbt sätt att komma bort från vardagens rutiner.

Shopping på ålandskryssningen

Tax-free shopping på båtarna till Åland är en populär och lockande möjlighet

Dygnskryssningar till Åland

Ombord på en Dygnskryssning till Åland hittar du god mat nöje och shopping.

Ålandskryssning med Birka Gotland

En kryssning med Birka Gotland till Åland erbjuder en underbar möjlighet att uppleva nöje, god mat, shopping och avkoppling samtidigt som du kan njuta av den hisnande utsikten över havet och den vackra skärgården.

I mars 2024 kommer det att ske den första avfärden för den nya nöjeskryssaren i Östersjön, Birka Gotland, som är resultatet av ett samarbete mellan Viking Line och Gotlandsbolaget. Kryssningen kommer att starta från Stockholm och ta dig till Mariehamn.

Ombord på Birka Gotland kommer du att kunna njuta av en rad olika upplevelser. Du kan avnjuta läcker mat, shoppa, koppla av på spa, njuta av underhållning och dansa till din favoritmusik. Dessutom kommer det att finnas möjlighet att delta i destinationskryssningar till flera spännande platser, inklusive Visby, Härnösand, Ystad, Bornholm och Riga, med start under våren. Detta innebär att du inte bara kan njuta av det fantastiska utbudet ombord på kryssningen utan också upptäcka olika destinationer längs vägen. Det kommer att bli en minnesvärd resa fylld med avkoppling och spännande äventyr.

Kryssning Birka Gotland

Njut av en smakfull upplevelse ombord på Birka Gotland med ett varierat utbud av restauranger och barer. Deras skaldjursbuffé, lyxiga à la carte-meny, nygrillade rätter, fransk bistro och trendiga streetfoodalternativ kommer att tillfredsställa alla smaker. Med hela fem restauranger, lika många barer och ett mysigt café finns det gott om möjligheter att njuta av god mat och dryck under din resa.

På en Mariehamnskryssning med Birka Gotland erbjuds en underhållande musikalisk upplevelse. I veckorna kan du dansa till landets bästa dansband, medan helgen bjuder på spännande DJ-set och liveframträdanden.

Skäm bort dig själv i det nya Archipelago Spa, som är din fridfulla oas ombord. Här kan du koppla av och unna dig stunder av avslappning med sköna behandlingar, bastu med en fantastisk havsutsikt och jacuzzi både inomhus och utomhus med magiska vyer över skärgården.

Under din kryssning med Birka Gotland har du möjlighet att handla till priser upp till 40% lägre än på land. I de välfyllda taxfreebutikerna ombord kan du fynda allt från mode och skönhetsprodukter till exklusiva viner, dofter och läckerheter.

ANNONSER ▼

Hitta och gå med i 150+ bostadsköer

Välj bland Sveriges bostadsköer, både kommunala och privata, inklusive studentköer.
Samla köpoäng varje dag, i varje kö, med automatiskt regelbundet underhåll.
När du har nog med poäng i flera köer kan du hitta lägenheter som passar just dig.

Testa Dibz gratis i en månad idag! Ingen bindningstid eller uppsägningstid. >>

© 2017-2024 MARTIN IVARSON
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

Reservation för eventuella felskrivningar,
ändrade uppgifter och prisändringar.​