Foto: Eckerölinjen

Dagskryssning med Eckerölinjen

Båtresan mellan Eckerö och Grisslehamn tar bara två timmar enkel väg. Ombord äter du gott och shoppar till härliga sjöpriser.

Eckerölinjen trafikerar Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland flera gånger dagligen. Resan tar 2 timmar och det finns massor av roligt att göra ombord.

eckerologga

Dagskryssning med Eckerölinjen

Kryssningstid:
fr 5 timmar

Foton ovan: Eckerölinjen

Kryssa med Eckerölinjen till Åland

Ge dig ut på en dag full av äventyr och upplevelser på Åland med Eckerölinjen. Med deras dagskryssning kan du njuta av vacker havsutsikt, god mat och dryck, taxfree-shopping och mycket mer. Läs vidare för att upptäcka allt som denna spännande dagskryssning har att erbjuda.

Eckerölinjen kryssar mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland flera gånger dagligen. Koppla av med en dagskryssning med Eckerölinjen.

Kryssning Eckerölinjen med god mat

Cafeterian serverar läckra räksmörgåsar och god husmanskost i trevlig miljö. För de mindre passagerarna ligger lekrummet i nära anslutning.

I bufférestaurangen står stora smörgåsbordet uppdukat med olika teman allt efter säsong. Välj vad som smakar bäst bland massor av svenska och åländska delikatesser. Njut av högklassig mat och goda viner i à la carte restaurangen. Pröva den mycket prisvärda trerätters menyn som baserar sig på säsongens råvaror.

Julbord Eckerölinjen

Ett uppskattat inslag vid jultiden är det berömda julbordet med massor av svenska och åländska delikatesser.

Det händer alltid något ombord

Det händer alltid något på en dagskryssning med Eckerölinjen! Kryssningsvärdarna underhåller med musik, tävlingar och annat roligt. På kvällsturen är det dans till levande musik. Lördagar och söndagar uppträder dansband och andra gästartister i Klubb Kuling. Dessutom kan du spela Black Jack. På lördagar är pianobaren öppen.

Taxfree ger minst 25 % lägre priser än i Sverige

Njut av lyxen att skämma bort dig själv och dina nära när du reser med Ecekrölinjen till Åland. Ombord finns en rymlig och välsorterad taxfreebutik som lockar med fantastiska erbjudanden till låga sjöpriser. Här finner du allt från alkohol, tobak och godis till exklusiva parfymer.

Det bästa är att de flesta produkter som erbjuds ombord har priser som är minst 25 % lägre än i landbaserade butiker. Detta beror antingen på ett förmånligt pris eller större förpackningar som ger dig mer för pengarna. Med Åland som skattemässigt står utanför EU, har du förmånen att handla till dessa förmånliga sjöpriser.

Lätt att ta sig till båten

Så passa på att njuta av en härlig dag på Ålands hav med god mat och strålande havsutsikt. Till färjan åker du enkelt och bekvämt med någon av Eckerölinjens anslutningsbussar som dagligen går från flera orter.

ANNONS ▼
© 2017-2023 MARTIN IVARSON
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

Reservation för eventuella felskrivningar,
ändrade uppgifter och prisändringar.​
blogglis<center>ta.se