Eckerölinjen till Åland
Eckerölinjen till Åland

Foto: Eckerölinjen

Dagskryssning med Eckerölinjen

Resan mellan Eckerö och Grisslehamn tar bara två trevliga timmar enkel väg. Ät gott och shoppa till härliga sjöpriser ombord!

eckerologga

Flera avgångar varje DAG!

Kryssningstid:

från 4,5 timmar

Pris:

från 110:-

Foton ovan: Eckerölinjen

Kryssa med Eckerölinjen till Åland

Eckerölinjen kryssar mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland flera gånger dagligen. Resan tar 2 timmar och det finns massor av roligt att göra ombord.

Eckerölinjen kryssar mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland flera gånger dagligen. Koppla av med en dagskryssning med Eckerölinjen.

Kryssning Eckerölinjen med god mat

Cafeterian serverar läckra räksmörgåsar och god husmanskost i trevlig miljö. För de mindre passagerarna ligger lekrummet i nära anslutning.

I bufférestaurangen står stora smörgåsbordet uppdukat med olika teman allt efter säsong. Välj vad som smakar bäst bland massor av svenska och åländska delikatesser.

Njut av högklassig mat och goda viner i à la carte restaurangen. Pröva den mycket prisvärda trerätters menyn som baserar sig på säsongens råvaror.

Det händer alltid något ombord

Det händer alltid något på en dagskryssning med Eckerölinjen! Kryssningsvärdarna underhåller med musik, tävlingar och annat roligt. På kvällsturen är det dans till levande musik.

Lördagar och söndagar uppträder dansband och andra gästartister i Klubb Kuling. Dessutom kan du spela Black Jack. På lördagar är pianobaren öppen.

Det är lätt att skämma bort både sig själv och sina nära och kära. Den rymliga och välsorterade taxfreebutiken erbjuder shopping till låga sjöpriser.

ANNONSER ▼

© 2017-2022 Martin Ivarson