Eckerölinjen till Åland
Eckerölinjen till Åland

Foto: Eckerölinjen

Dagskryssning med Eckerölinjen

Båtresan mellan Eckerö och Grisslehamn tar bara två timmar enkel väg. Ombord äter du gott och shoppar till härliga sjöpriser.

Eckerölinjen trafikerar Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland flera gånger dagligen. Resan tar 2 timmar och det finns massor av roligt att göra ombord.

eckerologga

Kryssningstid:
fr. 5 timmar

Pris:
fr 120:-/pers

Foton ovan: Eckerölinjen

Kryssa med Eckerölinjen till Åland

Eckerölinjen kryssar mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland flera gånger dagligen. Koppla av med en dagskryssning med Eckerölinjen.

Kryssning Eckerölinjen med god mat

Cafeterian serverar läckra räksmörgåsar och god husmanskost i trevlig miljö. För de mindre passagerarna ligger lekrummet i nära anslutning.

I bufférestaurangen står stora smörgåsbordet uppdukat med olika teman allt efter säsong. Välj vad som smakar bäst bland massor av svenska och åländska delikatesser. Njut av högklassig mat och goda viner i à la carte restaurangen. Pröva den mycket prisvärda trerätters menyn som baserar sig på säsongens råvaror.

Julbord Eckerölinjen

Ett uppskattat inslag vid jultiden är det berömda julbordet med massor av svenska och åländska delikatesser.

Det händer alltid något ombord

Det händer alltid något på en dagskryssning med Eckerölinjen! Kryssningsvärdarna underhåller med musik, tävlingar och annat roligt. På kvällsturen är det dans till levande musik. Lördagar och söndagar uppträder dansband och andra gästartister i Klubb Kuling. Dessutom kan du spela Black Jack. På lördagar är pianobaren öppen.

Taxfree ger minst 25 % lägre priser än i Sverige

Det är lätt att skämma bort både sig själv och sina nära och kära. Den rymliga och välsorterade taxfreebutiken erbjuder shopping till låga sjöpriser.

Tack vare ett lägre pris, eller en större förpackning har de flesta produkterna som sälja ombord minst 25 % lägre pris än i butiker på land.
Åland står skattemässigt utanför EU och du kan därför handla till förmånliga sjöpriser

Lätt att ta sig till båten

Så passa på att njuta av en härlig dag på Ålands hav med god mat och strålande havsutsikt. Till färjan åker du enkelt och bekvämt med någon av Eckerölinjens anslutningsbussar som dagligen går från flera orter.

ANNONS ▼
© 2017-2023 MARTIN IVARSON
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

Reservation för eventuella felskrivningar,
ändrade uppgifter och prisändringar.​
blogglis<center>ta.se