Kryssning med Eckerölinjen

Dagskryssning med Eckerölinjen

Båtresan mellan Eckerö och Grisslehamn tar bara två timmar enkel väg. Ombord äter du gott och shoppar till härliga sjöpriser.

Eckerölinjen trafikerar Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland flera gånger dagligen. Resan tar 2 timmar och det finns massor av roligt att göra ombord.

Annons ▼
eckerolinjen
Kryssning med Eckerölinjen

Kryssningstid: fr 5 timmar

Weekendkryssning Åland

En weekendkryssning till Åland är ett snabbt sätt att komma bort från vardagens rutiner.

Shopping på ålandskryssningen

Tax-free shopping på båtarna till Åland är en populär och lockande möjlighet

Dygnskryssningar till Åland

Ombord på en Dygnskryssning till Åland hittar du god mat nöje och shopping.

Foton ovan: Eckerölinjen

Kryssa med Eckerölinjen till Åland

Ge dig ut på en dag full av äventyr och upplevelser på Åland med Eckerölinjen. Med deras dagskryssning kan du njuta av vacker havsutsikt, god mat och dryck, taxfree-shopping och mycket mer. Läs vidare för att upptäcka allt som denna spännande dagskryssning har att erbjuda.

Eckerölinjen kryssar mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland flera gånger dagligen. Koppla av med en dagskryssning med Eckerölinjen.

Eckerölinjen kryssning till Åland med god mat

Cafeterian på Eckerölinjen är känd för att erbjuda en smakfull och trivsam matupplevelse ombord. Här kan du njuta av läckra räksmörgåsar och välsmakande husmanskost i en trevlig och avslappnad miljö. För familjer med mindre passagerare är lekrummet nära till hands, vilket gör det enkelt att hålla de små underhållna under resan.

I bufférestaurangen ombord på Eckerölinjen kan du förvänta dig en mångfald av smaker som varierar med säsongen. Det stora smörgåsbordet är uppdukat med olika teman som passar för alla smaker. Här kan du välja bland en mängd svenska och åländska delikatesser, och smaka på högkvalitativ mat som speglar regionens kulinariska arv.

För den som söker en mer exklusiv matupplevelse erbjuder à la carte restaurangen på Eckerölinjen en meny med högklassig mat och ett utbud av goda viner. Du kan fördjupa dig i smaker som komponerats noggrant för att tillfredsställa de mest kräsna gommar. Om du vill prova något prisvärt och säsongsbetonat, rekommenderas den trerätters menyn som baseras på färska och lokala råvaror.

Julbord Eckerölinjen

Ett uppskattat inslag vid jultiden är det berömda julbordet med massor av svenska och åländska delikatesser.

Eckerölinjen underhållning

En kryssning med Eckerölinjen är mer än bara en transport till din destination – det är en upplevelse som är full av liv och underhållning. De engagerade kryssningsvärdarna ser till att du har en minnesvärd tid ombord, oavsett om du reser på dagtid eller kvällstid.

På dagkryssningarna kan du förvänta dig att kryssningsvärdarna håller dig underhållen med livfull musik, spännande tävlingar och andra aktiviteter som sätter stämningen. Om du väljer att resa på kvällsturen, kan du se fram emot att dansa till levande musik och njuta av den festliga atmosfären ombord. Lördagar och söndagar blir det extra speciellt när dansband och andra gästartister uppträder i Klubb Kuling, vilket ger dig chansen att släppa loss på dansgolvet.

För de som gillar spänning och nöje finns spelautomater och även ett kasino där du kan testa din lycka med Black Jack. På lördagar kan du koppla av i pianobaren, njuta av stämningsfull musik och ta en drink medan du minglar med andra resenärer.

Eckerölinjen Taxfree

Njut av lyxen att skämma bort dig själv och dina nära när du reser med Ecekrölinjen till Åland. Ombord finns en rymlig och välsorterad taxfreebutik som lockar med fantastiska erbjudanden till låga sjöpriser. Här finner du allt från alkohol, tobak och godis till exklusiva parfymer.

Det bästa är att de flesta produkter som erbjuds ombord har priser som är minst 25 % lägre än i landbaserade butiker. Detta beror antingen på ett förmånligt pris eller större förpackningar som ger dig mer för pengarna. Med Åland som skattemässigt står utanför EU, har du förmånen att handla till dessa förmånliga sjöpriser.

Lätt att ta sig till båten

Så passa på att njuta av en härlig dag på Ålands hav med god mat och strålande havsutsikt. Till färjan åker du enkelt och bekvämt med någon av Eckerölinjens anslutningsbussar som dagligen går från flera orter.

Eckerölinjen Erbjudanden

För att dra full nytta av Eckerölinjens erbjudanden är det en bra idé att hålla ett öga på deras officiella webbplats och prenumerera på deras nyhetsbrev. På så sätt kan du vara säker på att du inte missar några av deras spännande kampanjer och möjligheter att spara pengar på din nästa resa.

ANNONSER ▼
© 2017-2024 MARTIN IVARSON
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

Reservation för eventuella felskrivningar,
ändrade uppgifter och prisändringar.​