Kryssning Åland
Kryssning Åland

Dagskryssning till Åland

Dagskryssning till Åland från Stockholm, Kapellskär eller Grisslehamn! Njut av havsutsikten, underhållning och shopping.

Dagskryssning till Åland

När du åker på dagskryssning till Åland avgår fartyget på morgonen. Ett par timmar senare är du tillbaka efter en skön kryssning.

Dagskryssningar till Åland är ett perfekt sätt att få ett avbrott från vardagens rutiner under en dag.

Som kryssningsmål är Åland ett mycket populärt val, turen lockar en bred målgrupp av människor som tar del av såväl dans, fest och god mat som avkoppling på relaxavdelningen ombord.

Resmålet ligger inte speciellt långt från Stockholm vilket betyder att det är fullt möjligt att ta en kortare kryssning till Åland när lusten faller på. Möjligheten finns till att ta en spontan resa på några timmar för att koppla av eller roa sig. Bland de företag som trafikerar rutten finns Silja Line, Viking Line, Eckerölinjen och Birka Cruises. För att hitta en resa som passar dig rekommenderar vi att besöka de olika researrangörernas webbplatser för att ta reda på vilken resa som fungerar bäst för just dig.

Den vanligaste typen av resor är de rena nöjesresorna, där man för några timmar kan äta god mat eller slappna av i spa-miljö. Många av de kryssningsfartyg som tar dig till Åland har flera restauranger, varpå det aldrig är något problem att hitta något att äta.

Relaxavdelningar av hög kvalité med exempelvis bastu och pool är i stort sett standard på alla ålandskryssningar. Till och med möjligheten att boka in massage och spabehandlingar är mycket vanligt förekommande.

© 2017-2021 Martin Ivarson