Cinderella till Åland
Cinderella till Åland

Foto: Thomas Berwing - CC BY-SA 4.0

Cinderella kryssning till Åland

Östersjöns mesta och bästa nöjes-kryssare Cinderella avgår varje dag från Stadsgårdskajen i Stockholm.

Du är tillbaka i Stockholm nästa dag på eftermiddagen.

viking-logga

Kryssningstid:
21 timmar

Pris:
fr 195:-/pers

Kryssning Cinderella
AleWi, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Kryssa med Cinderella från Stockholm

Fartyget M/S Viking Cinderella trafikerar sträckan Stockholm – Mariehamn och avgår dagligen från Stockholm, Stadsgården klockan 18.00 och är åter nästa dag kl 15.30, vilket innebär en restid på omkring 22 timmar. Med benämningen ”Östersjöns största nöjespalats” är Cinderella helt perfekt när du vill åka iväg på kryssning ett dygn i skärgården.

Ombord på din Cinderella kryssning till Åland väntar sköna spabehandlingar, taxfreefynd och en förvandlad nöjesdel med ny vinbar, nattklubb med maffigt dansgolv och nya restauranger. Fartyget benämns ofta som Östersjöns bästa och största nöjespalats där underhållningen pågår alla dagar i veckan, med varierade musikstilar och tempo.

Med allt från storband och dansband till live-föreställningar och DJ:s. Ombord kan du förhöja den grå vardagen med bland annat högklassiga matupplevelser, taxfreeshopping och sköna spabehandlingar, för att ett dygn senare komma hem igen som en helt ny människa.

Viking Cinderellas restauranger bjuder på allt från italienska antipasti till storartade trerättersmiddagar med slottsviner. I den nya Ocean Grill är det drop-in, det vill säga att ingen bordsreservation är nödvändig. Är du sugen på att dansa loss, se artister och lyssna på de allra senaste hitsen rekommenderas en sväng inom nattklubben Étage.

Hela Viking Cinderellas nattklubb är nyrenoverad. Dansgolvet har öppnats upp för att ge mer utrymme för dans tillsammans med en stor scen för större artister och föreställningar. Det finns också möjlighet att boka VIP-bord med en hel del förmåner inkluderade i priset av bordsbokningen.

I Viking Cinderellas spa-avdelning finns både korta och längre behandlingar för hela kroppen som passar både kvinnor och män.. Viking Cinderellas egen spa-avdelning ligger på däck 6 och är öppet mellan kl 9–15 och kl 18–22. Samtliga spabehandlingar utförs av diplomerade hudterapeuter och massörer.

När det kommer till hytterna finns det möjlighet att kryssa med Cinderella väldigt lyxigt. Givetvis finns det även vanliga standardhytter för familjer och par, vilket är ett utmärkt val om man gärna vill ha ett lite billigare alternativ. Urvalet av olika hytter är stort och det finns garanterat något som passar alla, oavsett prisklass!

En kul fakta värd att notera är att det populära realityteve-programmet Färjan spelades in på Viking Cinderella under tre säsonger mellan 2008 och 2012. Bland annat blev ”Färjan-Håkan” ett känt begrepp för det svenska folket efter att många följt händelserna och människorna ombord på Cinderella.

En Cinderella kryssning till Åland kan man åka på både som en rolig resa med kompisarna eller tillsammans med sin äkta hälft, det finns nöjen och aktiviteter som passar bägge tillfällena.

ANNONS ▼

© 2017-2023 MARTIN IVARSON
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

Reservation för eventuella felskrivningar,
ändrade uppgifter och prisändringar.​