abel.regular

Foto: Thomas Berwing - CC BY-SA 4.0

Cinderella kryssning till Åland

Ge dig ut på en oförglömlig nöjeskryssning med Cinderella, Östersjöns främsta nöjeskryssare. Varje dag avgår båten från Stadsgårdskajen i Stockholm för en resa full av underhållning, god mat och avkoppling.

Njut av allt från livekonserter till spa och shopping ombord. Du är tillbaka i Stockholm nästa dag på eftermiddagen.

viking-logga

Cinderella kryssning till Åland

Kryssningstid:
21 timmar

Kryssning Cinderella
AleWi, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Kryssa med Cinderella från Stockholm

Fartyget M/S Viking Cinderella trafikerar sträckan Stockholm – Mariehamn och avgår dagligen från Stockholm, Stadsgården klockan 18.00 och är åter nästa dag kl 15.30, vilket innebär en restid på omkring 22 timmar. Med benämningen ”Östersjöns största nöjespalats” är Cinderella helt perfekt när du vill åka iväg på kryssning ett dygn i skärgården.

Ombord på din Cinderella kryssning till Åland väntar sköna spabehandlingar, taxfreefynd och en häftig nöjesdel med vinbar, nattklubb med maffigt dansgolv och trevliga restauranger. Fartyget benämns ofta som Östersjöns bästa och största nöjespalats där underhållningen pågår alla dagar i veckan, med varierade musikstilar och tempo.

Cinderella kryssning med god mat och nöje

Med allt från storband och dansband till live-föreställningar och DJ:s. Ombord kan du förhöja den grå vardagen med bland annat högklassiga matupplevelser, taxfreeshopping och sköna spabehandlingar, för att ett dygn senare komma hem igen som en helt ny människa.

Viking Cinderellas restauranger bjuder på allt från italienska antipasti till storartade trerättersmiddagar med slottsviner. I den nya Ocean Grill är det drop-in, det vill säga att ingen bordsreservation är nödvändig. Är du sugen på att dansa loss, se artister och lyssna på de allra senaste hitsen rekommenderas en sväng inom nattklubben Étage.

Nattklubben på Viking Cinderella är känd för sin stilsäkra inredning och spännande atmosfär. Här kan man verkligen känna pulsen slå och uppleva en unik klubbupplevelse till havs. Med ett maffigt dansgolv och öppna ytor har klubben skapat en perfekt plats för dans och underhållning.

Dansgolvet har öppnats upp för att ge besökarna mer utrymme att dansa och njuta av musiken. Det är en plats där människor kan släppa loss, låta musiken styra deras rörelser och bli helt uppslukade av den elektriska energin som fyller lokalen. Oavsett om man är en erfaren dansare eller bara vill skaka av sig stressen, finns det gott om plats att röra sig fritt och ha kul på dansgolvet.

Förutom det generösa dansgolvet finns det också en imponerande scen som tar centrum i klubben. Denna scen är utformad för att rymma större artister och föreställningar. Här kan besökarna förvänta sig spektakulära uppträdanden och musikaliska framträdanden av högsta kvalitet. Scenen blir navet i klubben, där professionella artister får möjlighet att lysa och ge publiken en minnesvärd upplevelse.

Njut av spa på Cinderella

Cinderella Spa erbjuder en fantastisk helhetsupplevelse som inte bara vitaliserar kroppen, utan också främjar inre hälsa. Det är verkligen ett ställe där man kan njuta av allt på en och samma gång. Med utsikt över en av världens vackraste skärgårdar, kan man uppleva enastående skönhet medan man tar del av de bästa kurbehandlingarna till förmånliga priser.

Du bor bekvämt ombord

När det kommer till hytterna finns det möjlighet att kryssa med Cinderella väldigt lyxigt. Givetvis finns det även vanliga standardhytter för familjer och par, vilket är ett utmärkt val om man gärna vill ha ett lite billigare alternativ. Urvalet av olika hytter är stort och det finns garanterat något som passar alla, oavsett prisklass!

Shopping på Cinderella

Ombord på Viking Cinderella erbjuds en omfattande och lockande shoppingupplevelse som inkluderar allt från drycker och godis till parfym och presenter. Oavsett om du är ute efter att förgylla din dryckessamling, unna dig något sött, uppdatera din parfymkollektion eller hitta den perfekta gåvan, finns det butiker ombord som kommer att tillfredsställa alla dina önskemål.

När det gäller drycker har Viking Cinderella en välsorterad taxfree-butik som erbjuder ett brett utbud av alkoholhaltiga drycker. Här kan du hitta allt från kvalitetsviner, exklusiva spritsorter, öl av olika märken till mousserande viner och andra läckra drycker. Oavsett om du är en finsmakare eller bara vill fylla på din samling, finns det något för alla smaker och preferenser.

Parfymavdelningen ombord är en plats där doftfantaster kan förlora sig i en värld av härliga dofter. Här hittar du ett brett sortiment av parfymer från välkända varumärken och exklusiva dofter som är svåra att hitta i vanliga butiker. Från blommiga och fruktiga till kryddiga och orientaliska, kan du hitta den perfekta doften som passar din personlighet och stil.

För alla godisälskare erbjuder Viking Cinderella också ett brett utbud av sötsaker, choklad och snacks. Här kan du utforska favoritvarumärken och hitta spännande smakkombinationer som lockar dina smaklökar. Oavsett om du letar efter en present till någon speciell eller bara vill unna dig något gott, finns det en rad alternativ att välja mellan.

En Cinderella kryssning till Åland kan man åka på både som en rolig resa med kompisarna eller tillsammans med sin äkta hälft, det finns nöjen och aktiviteter som passar bägge tillfällena.

Visit Åland: Besök Åland
https://visitaland.com/

Läs mer om Viking Line på https://farjelinjer.se/rederier/viking-line/

ANNONS ▼
© 2017-2023 MARTIN IVARSON
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

Reservation för eventuella felskrivningar,
ändrade uppgifter och prisändringar.​