Shopping Eckerölinjen
Foto: Eckerölinjen

Shopping på ålandskryssningen

I taxfreebutikerna fyndar du kläder, drycker, godis, parfym och smink till som är halva priset av av du får betala hemma.

Alla rederier har ebjudanden som ger dig fribljetter om du handlar för ett visst belopp i Tax-free butiken. Detta gör att du kan resa gratis nästa gång du skall ut på kryssning.

Att hitta lokala specialiteter att köpa med sig hem är alltid trevligt. Naturligtvis har butikerna ombord även ett sortiment av drycker och annat som är producerade på Åland, eftersom du handlar skattefritt blir priset bra mycket lägre än på land.

Åland Distillery
Åland Distillery är ett åländskt destilleri vid Kastelholms slott. Varför inte köpa med dig en flaska unik gin tillverkad på Åland hem?

Stallhagen
På Stallhagen brygger man öl hantverksmässigt –  så långt från de stora ”industribryggerierna” man kan komma. Man låter ölet få mogna och lagras den tid som krävs för att det ska hinna utveckla sin bästa smak. I fartygens butiker har du chansen att köpa med dig några flaskor riktigt bra öl bryggt på Åland till ett riktigt bra pris.

Julbord på Ålandsbåten

Julbord på Ålandsbåten

Julen är ju för många den goda matens högtid så är det även ombord på båtarna till Åland. Från mitten av november och framtill jul serveras stora och välfyllda julbuffér

Läs mer »
Viking Glory

Viking Glory

Viking Glory är Viking Lines flaggskepp som seglar mellan Stockholm, Mariehamn och Åbo. Förutom att erbjuda sina gäster en kryssningsupplevelse utöver det vanliga är Viking Glory dessutom Östersjöns mest klimatsmarta

Läs mer »

Annons ▼

© 2017-2023 MARTIN IVARSON
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

Reservation för eventuella felskrivningar,
ändrade uppgifter och prisändringar.​
blogglis<center>ta.se