Annons ▼

Shopping på ålandskryssningen

Tax-free shopping på båtarna till Åland är en populär och lockande möjlighet för resenärer som tar färjor från fastlandet till denna skärgårdsdestination. Åland, en autonom region inom Finland, har blivit känt för sina skattefria inköp, och det är på färjorna som besökare har chansen att dra nytta av dessa förmånliga shoppingmöjligheter.

Den tax-free shoppingupplevelsen på färjorna till Åland är något som många resenärer ser fram emot. Här finns en stor variation av produkter tillgängliga, inklusive alkoholhaltiga drycker, tobaksvaror, parfym, kosmetik, kläder, elektronik, leksaker och mycket mer.

En fördel med tax-free shopping på båtarna till Åland är att det finns möjlighet att shoppa när som helst under resan. Oavsett om du är ute efter att fylla på din samling av internationella spritsorter, köpa presenter till vänner och familj eller unna dig själv något extra, finns det något för alla smaker och budgetar.

Alla rederier har ebjudanden som ger dig fribljetter om du handlar för ett visst belopp i Tax-free butiken. Detta gör att du kan resa gratis nästa gång du skall ut på kryssning.

Att hitta lokala specialiteter att köpa med sig hem är alltid trevligt. Naturligtvis har butikerna ombord även ett sortiment av drycker och annat som är producerade på Åland, eftersom du handlar skattefritt blir priset bra mycket lägre än på land.

Åland Distillery
Åland Distillery är ett åländskt destilleri vid Kastelholms slott. Varför inte köpa med dig en flaska unik gin tillverkad på Åland hem?

Stallhagen
På Stallhagen brygger man öl hantverksmässigt –  så långt från de stora ”industribryggerierna” man kan komma. Man låter ölet få mogna och lagras den tid som krävs för att det ska hinna utveckla sin bästa smak. I fartygens butiker har du chansen att köpa med dig några flaskor riktigt bra öl bryggt på Åland till ett riktigt bra pris.

© 2017-2024 MARTIN IVARSON
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

Reservation för eventuella felskrivningar,
ändrade uppgifter och prisändringar.​