Viking Glory

Viking Glory är Viking Lines flaggskepp som seglar mellan Stockholm, Mariehamn och Åbo. Förutom att erbjuda sina gäster en kryssningsupplevelse utöver det vanliga är Viking Glory dessutom Östersjöns mest klimatsmarta fartyg.

En kryssning med Viking Glory erbjuder precis som övriga fartyg mat, nöjen, shopping och underhållning av olika slag. Men det finns även en del nya saker jämfört med tidigare fartyg.

Sov så gott!

Ombord på Viking Glory hittar du hytter i olika kategorier – allt från prisvärda budgetalternativ till stora flotta sviter med egen jacuzzi och panormautsikt.

Samtliga hytter har TV samt egen dusch och WC.

God mat ombord på Viking Glory

Viking Terrace ligger på däck 11, perfekt för soldyrkarna under varmare dagar men som tack vare inglasning och infravärme är det en skyddad oas även under kallare dagar.
På takterrassen kan du njuta hela dagen med premiumfrukost, goda varma och kalla maträtter och olika drycker från den välförsedda baren.

Kobba är Viking Glorys avslappnade bistro. Här hittar hisnande vyer och en meny med smakfulla rätter i både mindre och större format.

Market är en restaurang där matstånden ligger sida vid sida. Här hittar du till och med ett bageri! Välj mellan pizza, klassisk husmanskost eller andra internationella speialiteter.
Här finns något för alla – vill du hellre ta med maten och äta ute på däck är det inga problem.

På Mimmi’s är det bara att ”slinka in” utan bordsreservation. hamburgare, grillrätter, fisk och fräscha sallader – här hittar du alla de goda bistroklassikerna

The Buffet ligger längst fram i fartyget. Komponera din egen måltid bland massvis av delikata för- och varmrätter samt ett stort utbud av olika veganska och vegetariska rätter.
Missa inte ett eller flera besök runt det hästskoformade dessertbordet. Vin, öl, läsk och kaffe ingår i priset.

Fyren är ett inglasat och roterande chambre séparée för det lilla sällskapet (max 30 pers) på fartygets absolut bästa utsiktsplats. 220 graders fantastisk utsikt över kobbar och skär.

Spa och avkoppling på Viking Glory

Spa & Wellness-avdelningen som ligger längst upp på Viking Glorys tar spaupplevelsen till nästa nivå. Nu kan även ett par eller vänner boka en gemensam massage eller någon av de andra behandlingarna.

Spaavdelningen har en svårslagen havsutsikt där du har fri sikt över havet och skärgården åt alla håll. Här kan du njuta av en panoramabastu, vanliga bastur, ångbastu, svalka dig i en snögrotta eller välja mellan någon av de tre ”vanliga” bubbelpoolerna.

Här hittar du även Östersjöns första gym med virtuellt ledda motionspass och en yogasal med en fantastisk utsikt över havet från golv till tak.

I spabaren serveras både läskande drycker, smoothies och andra typer av melllanmål.

Nöje och underhållning

I Vista Room händer det alltid något. Genom ett glasgolvet kan du titta ner på däck och hav, de stora fönstrena ger dig en magnifik utsikt över havet. På scenen händer det alltid något.
I baren kan du beställa en drink eller kanske en specialöl från baren. När kvällen kommer går artisterna upp på stora scenen.

Lönnkrogen Algoth’s erbjuder cocktails i en avslappnad hemma-hos-miljö.

Torget är Viking Glorys naturliga träffpunkt mitt i fartyget. Njut av bakverk, smörgåsar, gott baristakaffe, vin, öl och annat gott.
Ta ett glas bubbel före middagen och njut av skärgårdens konbbar och skär genom de enorma panoramafönstren.

Massor av kul för barnen

Barnens favorit, Ville Viking finns även på Viking Glory och dessutom det populära bollhavet. Det finns även andra utrymmen för de mindre passagerarna som tex. en klättervägg.

Shoppingupplevelser till havs

Fartygets butiker har ett stort utbud av märkesvaror med priser som är upp till 40% lägre än på land. Här finns alla chanser att göra bra affärer.

ANNONSER ▼
© 2017-2024 MARTIN IVARSON
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

Reservation för eventuella felskrivningar,
ändrade uppgifter och prisändringar.​