Kryssning till Åland med Rosella

Kryssa med Rosella under fem timmar till Mariehamn och tillbaka. Njut av god mat, trevlig underhållning och fina fynd i taxfree-butiken. Har du tur är vädret fint och du kan sola på däck.

Rosella till Åland
Jussi Kopra, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Res till Åland från Kapellskär

Kapellskär ligger ca 90 km norr om Stockholm och du når hamnen lätt på bra vägar eller med anslutningsbuss från Stockholm, Uppsala och Gävle.

Ålandskryssning från Kapellskär

Du kan antingen kryssa tillbaka direkt eller utforska Mariehamn under sex timmar. Om du kryssar på fredagar eller lördagar är det dans ombord på Rosella till levande musik i Nattklubben.

I buffé-restaurangen serveras en härlig buffé med med vällagade svenska klassiker och dessutom en hel del vegetariska och veganska rätter. Läsk och kaffe ingår i priset, öl och vin mot ett tillägg.

Seaside Café serverar dagens rätt, sallader och grillade rätter i rikliga portioner till bra priser!

Om du är sugen på fika finns Street Café som serverar varma och kalla drycker och mindre rätter och tilltugg.

Rosella Tax-Free

I fartygets Taxfree butiker gör du alltid fina fynd – ombord på Rosella hittar du hela tre butiker med över 1000 kvadratmeter lönsam och rolig taxfree-shopping.

Här hittar du allt från drycker och godis till exklusiva skönhetsprodukter. Dessutom finns månadens erbjudanden med upp till 40% rabatt på rekommenderade priser i land!

Res till Åland med Rosella

Ta båten från Kapellskär på morgonen, så får du 6 timmar i Mariehamn innan båten går tillbaka till Sverige.

Om du bor en bit bort finns det bekväma bussar från ett 35-tal orter till Rosellas avgångar från Kapellskär. Bekvämt för dig som reser utan egen bil!

ANNONSER ▼

Läs mer om Viking Line på https://farjelinjer.se/rederier/viking-line/

Viking Line Hemsida 
https://www.vikingline.se/

Visit Åland: Besök Åland
https://visitaland.com/

Billiga kryssningar till Åland under helger

Är du på jakt efter en prisvärd helgresmöjlighet? Varför inte överväga att boka en billig kryssning till Åland under en helg? Åland, med sin natursköna skärgård, rika kulturarv och många aktivitetsmöjligheter, är den perfekta destinationen för en avkopplande och minnesvärd kortresa.

Läs mer »
Julbord på Ålandsbåten

Julbord på Ålandsbåten

Julen är ju för många den goda matens högtid så är det även ombord på båtarna till Åland. Från mitten av november och framtill jul serveras stora och välfyllda julbuffér med massor av god mat och tillhörande drycker.

Läs mer »
Viking Glory

Viking Glory

Viking Glory är Viking Lines flaggskepp som seglar mellan Stockholm, Mariehamn och Åbo. Förutom att erbjuda sina gäster en kryssningsupplevelse

Läs mer »
© 2017-2024 MARTIN IVARSON
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

Reservation för eventuella felskrivningar,
ändrade uppgifter och prisändringar.​