Kryssning till Åland med Rosella

Dygnskryssningar till Åland ger dig möjligheten att lämna vardagen och kryssa till Åland. Ombord hittar du god mat nöje och shopping.

Viking Line

den roliga båten till Åland

Kryssningstid

fr 5 timmar

Pris:

från 45:-

Rosella till Åland
Jussi Kopra, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Res till Åland från Kapellskär

Kryssa med Rosella under fem timmar till Mariehamn och tillbaka. Njut av god mat, trevlig underhållning och fina fynd i taxfree-butiken. Har du tur är vädret fint och du kan sola på däck.

Ålandskryssning från Kapellskär

Du kan antingen kryssa tillbaka direkt eller utforska Mariehamn under sex timmar. Om du kryssar på fredagar eller lördagar är det dans ombord på Rosella till levande musik i Nattklubben.

I buffé-restaurangen serveras en härlig buffé med med vällagade svenska klassiker och dessutom en hel del vegetariska och veganska rätter. Läsk och kaffe ingår i priset, öl och vin mot ett tillägg.

Seaside Café serverar dagens rätt, sallader och grillade rätter i rikliga portioner till bra priser!

Om du är sugen på fika finns Street Café som serverar varma och kalla drycker och mindre rätter och tilltugg.

Rosella Tax-Free

I fartygets Taxfree butiker gör du alltid fina fynd – ombord på Rosella hittar du hela tre butiker med över 1000 kvadratmeter lönsam och rolig taxfree-shopping.

Här hittar du allt från drycker och godis till exklusiva skönhetsprodukter. Dessutom finns månadens erbjudanden med upp till 40% rabatt på rekommenderade priser i land!

Res till Åland med Rosella

Ta båten från Kapellskär på morgonen, så får du 6 timmar i Mariehamn innan båten går tillbaka till Sverige.

Om du bor en bit bort finns det bekväma bussar från ett 35-tal orter till Rosellas avgångar från Kapellskär. Bekvämt för dig som reser utan egen bil!

© 2017-2022 Martin Ivarson