Foto: Markus Rantala CC-BY-SA-3.0

Dagskryssningar

Dagskryssningar till Åland från Stockholm, Kapellskär eller Grisslehamn! Njut av havsutsikten, underhållning och shopping.

När du åker på dagsskryssning till Åland avgår fartyget på morgonen. Ett par timmar senare är du tillbaka efter en skön kryssning.
Dagskryssningar till Åland är ett perfekt sätt att få ett avbrott från vardagens rutiner under en dag.

Dagskryssning till Åland från Stockholm med Viking Line
Ålandskryssning med Rosella från Kapellskär
Kryssa till Åland över dagen med Silja Line
Ålandskryssning med Eckerölinjen

Som kryssningsmål är Åland ett mycket populärt val, turen lockar en bred målgrupp av människor som tar del av såväl dans, fest och god mat som avkoppling på relaxavdelningen ombord.

Resmålet ligger inte speciellt långt från Stockholm vilket betyder att det är fullt möjligt att ta en kortare kryssning till Åland när lusten faller på. Möjligheten finns till att ta en spontan resa på några timmar för att koppla av eller roa sig. Bland de företag som trafikerar rutten finns Silja Line, Viking Line, Eckerölinjen och Birka Cruises. För att hitta en resa som passar dig rekommenderar vi att besöka de olika researrangörernas webbplatser för att ta reda på vilken resa som fungerar bäst för just dig.

Den vanligaste typen av resor är de rena nöjesresorna, där man för några timmar kan äta god mat eller slappna av i spa-miljö. Många av de kryssningsfartyg som tar dig till Åland har flera restauranger, varpå det aldrig är något problem att hitta något att äta. Relaxavdelningar av hög kvalité med exempelvis bastu och pool är i stort sett standard på alla ålandskryssningar. Till och med möjligheten att boka in massage och spabehandlingar är mycket vanligt förekommande.

 

Konferenskryssning till Åland

Även många företag väljer att boka en gemensam affärskryssning för vid exempelvis konferenser och teambuilding. Genom en blandning av nytta och nöje får ut det mesta av både möten och själva kryssningen. Vid bokning av en affärskryssning finns möjligheten att på förhand boka moderna och rymliga konferenslokaler där hela sällskap kan samlas för konferenser och koncentrera sig på att genomföra ett produktivt resultat. En del av kryssningsarrangörerna kan även bistå med värdar som hjälper till att lösa de eventuella problem som kan uppstå på kryssningen eller i samband med själva konferensen.
När mötena är avslutade kan gruppen fortsätta tillsammans, eller var och en för sig, för att äta och dricka gott i någon av restaurangerna, shoppa, eller kanske varva ner på relaxavdelningen.